SERVEIS MUNICIPALS

Servei de recollida de residus i neteja viària

La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener és l´encarregada de gestionar el servei de recollida de residus i neteja viària, prestat per l´empresa CESPA Ingenieria Urbana, la qual té una concessió de vuit anys a comptar des de l´abril de l'any 2005.
+ info
Xec Servei

El Xec Servei és un suport o ajut econòmic en forma de val de descompte per la prestació de serveis a domicili, del qual es poden beneficiar els ciutadans dels municipis de Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Santpedor, Callús i Castellnou de Bages que compleixin amb els requisits mínims establerts per les bases del programa.
+ info
Grua municipal

La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener posa a disposició dels Ajuntaments un servei de grua per la retirada dels vehicles abandonats i mal estacionats amb l'objectiu de poder garantir als ciutadans i ciutadanes les reserves d'estacionament i/o guals dels quals disposen.
+ info
Educació ambiental

L'educació ambiental és la clau per a l'evolució cap a una societat sostenible compromesa amb el medi ambient. Així, aspectes com el consum energètic, el d'aigua o la recollida selectiva han de passar a ser hàbits indispensables pels ciutadans i ciutadanes dels nostres pobles i ciutats.
+ info
Servei d'Assistència Tècnica Municipal

Suport tècnic als ajuntaments que formen part de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.
+ info
 
Ajuntament de
Callús
Ajuntament de Sant
Joan de Vilatorrada
Ajuntament de
Santpedor
Ajuntament de
Suria
Ajuntament de
Castellnou de Bages
Ajuntament de Sant
Salvador de Guardiola
© Mancomunitat Intermunicipal del Cardener
Passeig Gallifa núm. 1, 2ª Planta - 08250 - Sant Joan de Vilatorrada - Barcelona
Tel.: +34 93 876 78 12 - Fax: +34 93 876 40 18 - mic@mintercar.org